در فرآیند فروش در ابتدا باید تنظیماتی را اِعمال و داده­ هایی را وارد کنیم سپس خواهیم توانست فاکتوری را صادر نماییم و نهایتاً گزارشات دلخواه را مشاهده کنیم که ذیلاً مراحل آن آورده شده است:

تغییرات

شامل تنظیمات اولیه و پیش نیازی است که در آن مختصات مشتریان، فروشندگان و مراکز فروش قابل تعریف هستند و به ترتیب شامل: تعریف مشتری / شعب مشتری / گروه­های فروش / انواع فروش / فروشنده­ ها / مناطق فروش / تنظیمات موقعیت اعتباری می­ باشد.

تبادلات

هر آنچه مرتبط با تبادل کالا با مشتری است از صدور پیش فاکتور تا ارسال و تحویل کالا در این قسمت انجام می­ شود. در فرآیند فروش می­ توان همه مراحل را طی کرد و نیز بسته به نیاز و موقعیت می­ توان از بخش­ هایی چشم ­پوشی نموده و فاکتوری را مستقیماً صادر نمود که ذیلاً مراحل و انواع آن آورده شده است:

الف) تبادلات

این منو شامل تمامی اجزا فروش است که در زیر به آنها اشاره شده است.
ثبت پیش فاکتور های فروش
ثبت سفارش فروش
تحویل مستقیم
فاکتور مستقیم
تحویل بر اساس سفارشات خریدار
فاکتور بر اساس تحویل سفارش خرید
قالب تحویل
قالب فاکتور
صدور و چاپ فاکتور های مکرر
پرداخت ها مشتری
فاکتور مرجوعی مشتری
تخصیص پرداخت ها یا فاکتور های مرجوعی مشتری

۱- ثبت پیش فاکتور فروش

در صورت نیاز به پیش فاکتور کاربر با مراجعه به این منو و تعیین مشتری (باید مشتری در نرم افزار تعریف شده باشد که از طریق منوی اضافه کردن و مدیریت مشتریان قابل انجام است)، شعبه، کد پیگیری فاکتور، فهرست قیمت و همچنین تخفیف مورد نیاز برای مشتری پیش فاکتور را به نام مشتری صادر کرد.

مشتری: نام مشتری باید در منوی فروش/ تغییرات/ اضافه کردن و مدیرت مشتریان ثبت شده باشد و فقط کابر می­ تواند برای مشتریانی که در نرم افزار تعریف شده اند سفارش ثبت کند. برای انتخاب مشتری، با فشردن کلید اسپیس و تایپ کامل و یا جزئی از اسم مشتری کاربر قادر خواهد بود دسترسی سریع تر و راحت تری داشته باشد.
شعبه: برای هر مشتری شعبه ای تعریف می گردد و شامل مشخصاتی است که در قسمت فروش/ تغییرات/ شعب مشتری به آن پرداخته شده است.
فهرست قیمت: از بین انواع فروشی که قبلاً ثبت شده­اند متناسب با مشتری انتخاب می شود. برای ویرایش یا افزودن نوع فروش به قسمت فروش/ تغییرات/ انواع فروش مراجعه نمایید.
مانده اعتبار: برای هر مشتری می­ توان سقفی به عنوان اعتبار وی تعیین نمود تا از آن بیشتر را سیستم یادآوری نماید. برای تخصیص این اعتبار به قسمت فروش/تغییرات/ اضافه کردن و مدیرت مشتریان/گزینه های فروش مراجعه نمایید.
تخفیف برای مشتری: برای هر مشتری می­توان درصدی ثابت به عنوان تخفیف تعیین نمود برای کار به قسمت فروش/تغییرات/ اضافه کردن و مدیرت مشتریان/گزینه ­های فروش مراجعه نمایید.

افزودن کالا: به چند روش می توان کالای مورد نظر را اضافه نمود. ۱- وارد کردن کد کالا یا نام کالا که اگر کامل وارد شود آن­را می­ خواند و اگر قسمتی از آن را وارد نماید تمام کالاهایی که اشتراک داشته اند نمایش داده می شوند. ۲- از قسمت جستجو وارد پنجره جدید شده و پس از انتخاب گروه و طبقه و … کالا را جستجو نمود. ۳- با تایپ کردن علامت «*» در قسمت کد کالا، در قسمت شرح کالا فهرست تمام اقلام نمایش داده خواهند شد که قابل فراخوانی هستند.
مقدار کالا: پس از انتخاب کالای مورد نظر، مقدار موجودی آن نمایش داده خواهد شد که به دلخواه قابل ویرایش می باشد.
تخفیف: میزان تخفیف مورد نظر البته به درصد و برای کالای همان ردیف از این قسمت تعیین می گردد.
اضافه کردن مورد: در صورت کلیک روی این گزینه کالا انتخاب شده و آماده برای دریافت مشخصات کالای جدید می­ شود.

تحویل از محل: انتخاب محل تأمین کالای ثبت شده در پیش فاکتور که قبلاً از قسمت اقلام و دارایی ها/تغییرات/مکان های کالای موجود تعریف شده و قابل ویرایش شدن نیز می باشد.
معتبر تا: پیش فاکتور به دلایلی (تغییر قیمت و …) ممکن است تا یک زمان خاص معتبر باشند که در این قسمت تعیین می­ شود.
آدرس: محل تحویل کالا به مشتری را وارد نمایید.
شرکت حمل و نقل: اگر قبلاً از محل تنظیمات/ متفرقه/ شرکت حمل و نقل، شرکتی را تعریف کرده باشیم از این مکان می­توان برای ارسال کالای مشتری آن را انتخاب نمود.

۲- ثبت سفارش فروش کاربر می­ تواند برای مشتریان خود با توجه به موجودی کالا، سفارش تحویل گرفته و آن را ثبت کند.
مراحل انتخاب مشتری، شعبه، فهرست قیمت، جستجوی کالا و مشخصات تحویل سفارش همانند ثبت پیش فاکتور می­ باشد که به طور کامل توضیح داده شده است برای آَشنایی به قسمت «ثبت پیش فاکتور فروش» مراجعه نمایید.

۳- تحویل مستقیمدر منوی تحویل مستقیم کاربر و یا کاربران می­توانند بدون ثبت سفارش به صورت دستی و فقط با ثبت کالا درمنوی تحویل مستقیم، کالا را از انبار کسر و تحویل مشتری دهد که البته ثبت سفارش به صورت خودکار توسط نرم افزار انجام می گردد.

به غیر از تاریخ «فاکتور قبل از» و تعیین «مرکز هزینه»، مابقی مراحل شامل انتخاب مشتری، شعبه، فهرست قیمت، جستجوی کالا و مشخصات تحویل فاکتور همانند ثبت پیش فاکتور می­باشد که به طور کامل توضیح داده شده است برای آَشنایی به قسمت «ثبت پیش فاکتور فروش» مراجعه نمایید.
مرکز هزینه: از قسمت «مراکز هزینه» برای پیگیری گروه­ها، مراکز هزینه/سود/سرمایه گذاری، و یا پروژه­های در یک شرکت استفاده می­شود. به عنوان مثال، ممکن است شما مراکز هزینه­ی مختلفی مانند: تحقیق و توسعه، خدمات مشتری و بازاریابی برای ردیابی و دنبال کردن داشته باشید. این قسمت از بخش «مراکز هزینه / ثبت مراکز هزینه» قابل تعریف است.

۴- فاکتور مستقیم در این منو کاربر می تواند بدون ثبت سفارش و تحویل کالا و فقط با ثبت مستقیم فاکتور کالا را از انبار کسر و مبلغ مربوطه را به حساب مشتری وارد کند که در این صورت مرحله سفارش و تحویل توسط نرم افزار به صورت خود کار انجام می­گردد.
مراحل انتخاب مشتری، شعبه، فهرست قیمت، جستجوی کالا و مشخصات تحویل فاکتور همانند ثبت پیش فاکتور می­باشد که به طور کامل توضیح داده شده است برای آَشنایی به قسمت «ثبت پیش فاکتور فروش» مراجعه نمایید.
در قسمت مشخصات تحویل تفاوت­هایی وجود دارد که توضیح داده می شوند.

فروش6 تحویل از محل: در این کادر باید از میان انبار و یا فروشگاه­ هایی که از قبل در قسمت فهرست اقلام و دارایی­ ها/ تغییرات/ فهرست مکان های موجود برای نرم افزار تعریف شده است انتخاب کرد. البته برای هر کاربر از قسمت تنظیمات/ تنظیمات حساب کاربری/ نقاط فروش کاربر؛ سطح دسترسی جهت انتخاب تحویل کالا تعریف می­ شود که خود نقاط فروش به مکان تحویل از محل مرتبط می­ باشد.

۵- تحویل بر اساس سفارشات خریدار
کاربر می تواند با مراجعه به منوی تحویل بر اساس سفارشات خریدار سفارشات مشتری را از لیست کالای موجود در انبار کم و به مشتری تحویل دهد.
برای انجام مرحله تحویل باید ابتدا سفارش مشتری را از لیست سفارشات جستجو کند که این جستجو می تواند با یکی از موارد نام مشتری، تاریخ سفارش، مکان سفارش، نام کالا و یا پر کردن تمام موارد مذکور برای انتخاب دقیق تر انجام شود.
پس از پیدا کردن سفارش و اطمینان از صحت انتخاب برای وارد شدن به جزئیات سفارش می توان با انتخاب آیکن انتهای هر سطر جدول لیست سفارشات مشتری را مشاهده کرد.
با توجه به مقدار کالای سفارش داده شده توسط مشتری و تعداد کالای تحویل داده شده مقدار کالای تحویلی در این موعد را تعیین کرد.
باید حتماً مقدار کالای تحویلی به مشتری با کالای موجودی انبار تطبیق داشته باشد در غیر این صورت عمل تحویل به تعداد سفارش مشتری انجام پذیر نخواهد بود. کاربر می تواند با انتخاب موجودی منفی در منوی تنظیمات- تنظیمات سیستم و دفتر کل در سرفصل موجودی کالا، این امکان را در نرم افزار ایجاد کند تا در صورت بیشتر بودن سفارش مشتری نسبت به موجودی کالا به هر مقدار که موجودی کالای سفارش داده شده کسر باشد، مقداری منفی به عنوان موجودی کالا ثبت شود.
در نهایت با انتخاب گزینه پردازش ارسال مرحله تحویل کالا سفارش داده شده در یک فاکتور مشتری در سیستم ثبت شود.

۶- فاکتور بر اساس تحویل سفارش خرید
پس از گذراندن مرحله تحویل کالا باید فاکتور مشتری صادر شود که درخواست صدور فاکتور بر اساس تحویل کالا با مراجعه به منوی فاکتور بر اساس تحویل سفارش خرید انجام پذیر است.
کاربر برای انجام مرحله صدور فاکتور باید ابتدا فاکتور مشتری را از لیست فاکتور جستجو کند که این جستجو می تواند با یکی از موارد نام مشتری، تاریخ تحویل، مکان تحویل، نام کالا و یا پر کردن تمام موارد مذکور برای انتخاب دقیق تر انجام شود.
پس از پیدا کردن تحویل سفارش و اطمینان از صحت انتخاب برای وارد شدن به صفحه تغییرات جزئیات تحویل سفارش آیکن مداد، برای مشاهده فاکتور، آیکن دومی و برای چاپ فاکتور می توان با انتخاب آیکن انتهای هر سطر جدول لیست کالاهای فاکتور را چاپ کرد.

۷- قالب تحویل
برای تحویل کالا به مشتری به صورت دوره ای می توان از این منو برای ثبت تحویل استفاده کرد. پیش از این باید برای مشخص کردن یک سفارش به عنوان یک قالب تحویل به منوی «استعلام سفارش فروش» مراجعه کرده تا با انتخاب «قالب» هر سفارش؛ سفارش مورد نظر را به عنوان تحویل سفارش وارد منوی «قالب تحویل» کرد.

۸- قالب فاکتور
این قسمت همانند قالب تحویل اجرا می گردد.

۹- صدور و چاپ فاکتور های مکرر
پس از اینکه در قسمت «فاکتورهای مکرر» فاکتوری را تعریف نمودیم، در این قسمت مشاهده و فراخوانی می شوند تا صادر گردند.
۱۰- پرداخت های مشتری
برای ثبت پرداخت مشتری می توانید با ورود به منوی پرداخت¬های مشتری و تعیین نام مشتری و شعبه از طریق لیست مشتریان و همچنین مشخص نمودن نحوه پرداخت مشتری (چک یا نقدی) و تاریخ واریز مرحله پرداخت را تا قبل از تخصیص طی کرد.
اگر مشتری منتخب دارای فاکتوری باشد که آن فاکتور به عنوان بدهکاری مشتری باشد در هنگام انتخاب مشتری فاکتور مورد نظر جدول آبی رنگ توسط نرم افزار بارگزاری می شود.
کاربر با تعیین مقدار پرداختی در قسمت تخصیص می تواند مبلغ پرداختی را به یکی از فاکتور ها به عنوان سند پرداخت وارد کند.
اگر مبلغ پرداختی به صورت چک بود باید علاوه بر تعیین مبلغ پرداختی در کادر مربوطه به مقدار، تاریخ چک ، شماره چک، شماره حساب چک و نام بانکی که چک متعلق به آن است را ثبت کنید.

۱۱- فاکتور مرجوعی مشتری
اگر کالایی توسط مشتری مرجوع شود باید با درج نام کالا در منوی فاکتور مرجوعی مشتری نسبت به کسر مبلغ کالا از حساب مشتری اقدام کرد.
برای این کار باید با جستجو در لیست مشتریان و انتخاب مشتری مورد نظر کالای مرجوعی را از حساب وی کسر کرد.
در ادامه در جدول موارد فاکتور مرجوعی کالا و مقدار و قیمت و همچنین تخفیفی که بابت کالا در هنگام خرید به وی داده شده را تعیین کرد و در ادامه با اضافه کردن کالاها فاکتور مرجوعی را در جدول مربوطه ایجاد کرد.
در نهایت با انتخاب گزینه پردازش فاکتورمرجوعی، فاکتور مورد نظر را ثبت و نرم افزار به صورت خودکار از حساب مشتری کسر می کند.

۱۲- تخصیص پرداخت ها یا فاکتور های مرجوعی مشتری
اگر کالایی به عنوان مرجوعی فاکتور گردد برای پرداخت به مشتری باید به منوی تخصیص پرداخت ها یا فاکتور های مرجوعی مشتری مراجعه شود.
با انتخاب فاکتور مورد نظر و تعیین مبلغ تخصیص داده شده به این فاکتور برای پرداخت به مشتری و انتخاب گزینه پردازش این مرحله قابل انجام است.

ب) استعلامات و گزارش ها

۱- استعلام پیش فاکتور فروش
با مراجعه به این منو می توانید پیش فاکتورهای صادر شده را مشاهده نموده و پیش فاکتور را تبدیل به سفارش فروش کنید. برای تبدیل به سفارش کافی است آیکون را فشار دهید تا به صفحه ثبت سفارش فروش هدایت شوید.

۲- استعلام سفارش فروش
با مراجعه به این منو می توانید سفارش مشتری را استعلام بگیرید و کالای سفارش داده را با استعلام سند سفارش مشاهده و یا آن را چاپ کنید.
علاوه بر این در این منو با انتخاب گزینه در ستون قالب کاربر قادر خواهد بود سفارش منتخب را در لیست قالب تحویل اضافه کند.

۳- استعلام تبادلات
کاربر قادر خواهد با جستجو در فهرست مشتریان صورت حساب مشتری مورد نظر را پیگیری و مورد رسیدگی قرار دهد و همچنین می توان آنها را تغییر داد و با استفاده از گزینه انتهای هر سطر پرینت از صورت حساب وی تهیه نمود.

۴- مانده اعتبار
در این قسمت باقیمانده اعتبار مشتری قابل مشاهده است. برای این کار کافی است مشتری مورد نظر انتخاب گردد. (اعتبار هر مشتری در هنگام تعریف مشتری، سقف اعتبار تعریف می گردد)

۵- استعلام تخصیص مشتری
در این منو کاربر می تواند اسناد مرتبط با تخصیص های هر مشتری را مشاهده کند و در صورت لزوم تخصیص آن را لحاظ کند. قابل ذکر است که علاوه بر اینکه پرداختی نقدی و چک مشتری قابلیت تخصیص دارد؛ در صورت وجود می توان فاکتور خرید، فیش حقوق و … را نیز به فاکتور فروش متناسب تخصیص داد.
برای این کار، بر روی گزینه تخصیص کلیک نموده و در پنجره باز شده متناسب با مبلغ مورد نظر دریافت شده (نقدی، چک یا فاکتور خرید …) به مورد دلخواه تخصیص داده و آیکون پردازش را کلیک نمایید.

۶- گزارش مشتری و فروش
کاربر با مراجعه به این منو قادر خواهد بود تا اطلاعات و گزارشات جامعی از فروش و فصل های مربوطه به آن داشته باشد تنها با انتخاب گزارش مورد نیاز، تعیین محدوده تاریخ و جستجوی دقیق نسبت به سرفصل های مربوطه گزارش دلخواه را ایجاد نماید.

ج) تغییرات

منوی تغییرات شامل اجزاء زیر است که کاربر قادر خواهد بود در این منو مشتریان، فروشندگان و مسائل مرتبط با فروش را تغییر، اضافه و یا حذف کند.
• اضافه کردن و مدیریت مشتریان
• شعب مشتری
• گروه های فروش
• فاکتور های مکرر
• انواع فروش
• فروشنده ها
• شرایط فروشنده ها
• مناطق فروش
• تنظیمات موقعیت اعتباری
۱- اضافه کردن و مدیریت مشتریان
در این قسمت می توان مشتری جدیدی را ثبت نام نموده یا مشخصات مشتری ثبت شده ای را ویرایش کرد. اطلاعات در دو بخش «نام و آدرس» و «فروش» برای هر مشتری قابل ثبت می باشد.
نوع فروش/ لیست قیمت ها: برای مشتری مورد نظر نوع فروش را از انواع فروشی که قبلاً در قسمت فروش/ تغییرات/ انواع فروش تعریف کرده ایم؛ انتخاب می کنیم. (جزئی، کلی، همکاران و …)
تخفیفات: جهت اختصاص تخفیفی ثابت برای مشتری، درصد دلخواه را در کادر تخفیف مورد نظر (نقدی، غیر نقدی …) ثبت کنید.
سقف اعتبار: می توان برای هر مشتری سقفی در نظر گرفت تا سیستم بیشتر از آن را نمایش داده و فروشنده نتواند بیشتر از آن به مشتری فروش داشته باشد.
وضعیت اعتباری: برای هر مشتری بسته به نوع فعالیتش می توان وضعیتی را انتخاب نمود که قبلاً از قسمت فروش/ تغییرات/ تنظیمات موقعیت اعتباری تعریف
ویرایش مشتری ثبت شده: می توان با اصلاح نام و دیگر مشخصات مربوط به مشتری هایی که قبلاً ثبت گردیده اند اطلاعاتشان را به روز رسانی کرد. برای انجام تغییرات برای یک مشتری باید ابتدا با فشردن کلید اسپیس و تایپ کامل و یا جزئی از اسم وی، مشتری مورد نظر را از لیست مشتریان پیدا کرد و سپس با انتخاب مشتری اطلاعات مربوط به آن را مشاهده کرد و در ادامه در صورت لزوم با تغییرات بر روی اطلاعات مشتری اطلاعات را به روز رسانی کرد.
حذف مشتری: در بعضی موارد اگر مشتری از لیست مشتریان شرکت خارج شد کاربر می تواند با انتخاب مشتری به صورت فوق و اطمینان از صحت انتخاب با فشردن گزینه حذف مشتری مرحله حذف مشتری را کامل کند.
در ضمن باید به این نکته توجه داشت که در ادامه ثبت یک مشتری، ثبت «شعبه» مشتری نیز ضروری است که از منوی شعب مشتری قابل انجام است.

۲- شعب مشتری
در این قسمت برای هر مشتری که درمنوی قبل مشخصات آن ثبت گردیده می توان به تعداد دلخواه شعبه تعریف کرد این امر باید با جزئیات آن انجام گیرد.
کابر باید توجه داشته باشد که در کادر فروشنده باید با توجه به فروشنده هایی که در نرم افزار ثبت گردیده انتخاب گردد در صورتی که لازم به اضافه کردن فروشنده است می توان به منوی فروشنده ها مراجعه کرد.
منطقه فروش شامل موقعیت جغرافیایی مشتری است که در صورت اینکه نیاز به ثبت یک منطقه فروش جدید و یا تغییر آن است در منوی نقاط فروش اضافه و یا اصلاح کرد تا در گزارشات و تحلیل ها از مورد فوق استفاده گردد.
گروه های فروش یک دسته بندی دیگر برای گزارش گیری است که می توان مشتریان خود را در گروه هایی که در منوی گروه های فروش قابل اضافه و یا اصلاح کردن است گنجاند.
در کادر پیش فرض مکان کالا کاربر می تواند یک انبار و یا فروشگاه را برای شعب مشتری به صورت پیش فرض نرم افزاری در نظر گیرد. جهت تعریف و اضافه کردن مکان کالا از منوی مکان های کالای موجود در صفحه فهرست اقلام و دارایی ها باید اقدام نمود. گروه مالیاتی نیز برای مشتری قابل تعریف است مثلاً اگر مشتری شامل ارزش افزوده شود از این قسمت انتخاب می شود.
حساب های دفتر کل با توجه به مواردی که در منوی تنظیمات سیستم و دفتر کل ثبت گردیده قابل انتخاب است.

۳- گروه های فروش
در این منو کاربر با تعریف گروه های فروش می تواند در گزارش گیری ها و تجزیه و تحلیل های مشتریان خود یک شاخص دیگر نیز تعریف کند.
۴- فاکتورهای مکرر
با توجه به حجم فروش کالاها و وجود مشتریان خاص، کاربر می تواند در این منو برای مشتری و یا مشتریان خاص فاکتور مشخص با کالای مشخص را در بازه زمانی که در این منو وجود دارد به طور مکرر و منظم فاکتوری را به نام مشتری منتخب اضافه کرده و عمل صدور فاکتور به طور منظم توسط نرم افزار انجام می گردد.
۵- انواع فروش
با تعریف انواع فروش می توان برای مشتریان خود نوعی دسته بندی در لیست قیمت ها ایجاد نمود تا با فراخوانی هر مشتری و انتخاب کالا، قیمت آن بر اساس نوع فروشی که به مشتری اختصاص پیدا کرده است تعیین گردد. به عنوان مثال انواع فروش شامل جزئی، کلی، همکاران بوده و یکی را مبنای قیمت گذاری قرار داده (پایه) و برای مابقی درصدی از پایه تعیین می کنیم.

۶- فروشنده ها
مدیریت سیستم می تواند برای سهولت در ثبت سفارش و تحویل کالا برای فروشندگان شرکت یک نام کاربری ثبت کند تا هر فروشنده با نام کاربری و رمز عبور منحصر به فرد بتواند عملیات مربوطه به سفارش کالا را در هر مکان با اتصال به سیستم سرور انجام دهد برای این که سفارش هر کالا در سیستم قابل پیگیری باشد باید فروشندگان را در سیستم به وسیله منوی فروشنده ها ثبت کرد و برای هر فروشنده شرایط و درصدی که به ایشان تعلق می گیرد تعیین کرد.
البته لازم به ذکر است که با تعیین نوع کاربری و تعیین سطح دسترسی برای فروشندگان، منوی مذکور توسط کاربر فروشنده غیر قابل دسترسی و ویرایش خواهد بود. (از قسمت تنظیمات/ تنظیمات دسترسی/ تغییرات فروش)
در کادر فروشنده نام کاربری فروشنده را از لیست انتخاب و همچنین در لیست مدیر فروش مربوط به آن فروشنده را انتخاب کنید. شایان ذکر است با انتخاب کادر مدیر فروش کادر مربوط به تعیین مدیر فروش حذف می گردد.
در ادامه با تعیین درصد فروش برای فروشنده در شرایط می توان فروشنده را به لیست اضافه کرد. اما در صورتی که از مبلغ فروش بیشتر شود درصد فروشنده نیز تغییر می کند ، می توان با تعیین مبلغ در نقطه انفصال و تعیین درصد در شرط ۲ برای مبلغ فروش افزایشی این شرایط را در سیستم ثبت کرد تا به صورت نرم افزاری درصد فروشنده به حساب وی منظور گردد.
در کادر درصد برگشت از فروش کاربر می تواند با تعیین درصدی برای فروشنده از کالاهایی که توسط مشتری مرجوع می شود از حساب فروشنده ای که به مشتری کالا فروخته درصدی کسر شود.

۷- شرایط فروشنده ها
کاربر می تواند با تعریف کالاهایی خاص برای فروشنده ای خاص درصدی را به درصد فروشنده بیافزاید. ابتدا با انتخاب کردن نام کاربری فروشنده و سپس کالای مورد نظر از لیست کالا و تعیین درصد در کادر شرایط کالا؛ درصد مبلغ فروش را به حساب فروشنده لحاظ کنید.
در کادر نقطه انفصال می توان مبلغی به عنوان مرزی برای اعمال شرط ۲ و تعیین درصد شرط ۲ جهت افزایش درصد مبلغ فروش به حساب فروشنده منظور کرد.

۸- مناطق فروش
با توجه به اینکه مشتریان در منطقه جغرافیایی متفاوت هستند کاربر می تواند با ثبت مناطق فروش بر اساس شهر و یا منطقه هر شهر، مشتریان خود را دسته بندی کند.
به راحتی کاربر می تواند با درج نام منطقه ، شهر و یا … در کادر نام منطقه و انتخاب گزینه اضافه کردن جدید منطقه فروش دلخواه خود را ثبت کند.
۹- تنظیمات موقعیت اعتباری
با ثبت کلمه و یا جمله برای تعریف وضعیت اعتباری و تعیین اجازه صدور فاکتور برای مشتری با چنین وضعیت اعتباری و ثبت آن، می توان از تحویل کالا برای مشتری با وضعیت اعتباری نامناسب (به طور مثال چک برگشتی، اختلاف حساب و …) جلوگیری کرد.