امروزه در همه فروشگاه های زنجیره ای و یا شرکت های پخش، فروش حرف اول را می زند. فروش وابسته به نیروهای فروش است و شرایطی که ما برای فروشنده های خود تعریف می کنیم قطعاً در فروش بیشتر آنان اثرگذار است.
از امکاناتی که اخیراً در نرم افزار وب حساب توسعه چشم گیر داشته است صفحه جدید پورسانت فروشنده است که در آن می توان برای فروشنده های مختلف شرایط بسیار متنوعی از پورسانت و درآمد را تعریف کرد. برخی از امکانات این بخش به شرح ذیل است:
۱- امکان تعریف پورسانت های مختلف به صورت همزمان برای هر فروشنده به صورت مجزا در چهار دسته زیر:
الف. پورسانت پایه: این پورسانت به تمامی کالاها تعلق می گیرد.
ب. پورسانت روی دسته کالا: با انتخاب دسته های مختلف کالا می توان در این نوع به هر دسته پورسانت متفاوتی را نسبت داد.
ج. پورسانت روی یک کالا: با جستجو در لیست کالاها می توان برای یک کالا پورسانت منحصر به فرد تخصیص داد.
د. پورسانت مشتری: در این پورسانت می توانیم برای مشتریان مختلف پورسانت متفاوتی تعریف کنیم. مثلا فروش به مشتری عمده فروشی اصولا نباید با فروش به مشتری تک فروشی پورسانت مساوی داشته باشد. یا مثلا فروش به مشتری طلایی با مشتری نقره ای و…
۲- امکان تعریف نقطه انفصال یا تارگت برای هر پورسانتی که تعریف می شود. این موضوع برای پورسانت های پلکانی قابل استفاده است. مثلا روی یک دسته کالا برای فروشنده یک می خواهیم تعریف کنیم که برای فروش های زیر ۲۰۰٫۰۰۰ هزار تومان ۱% دریافت کنید برای فروش های بین ۲۰۰٫۰۰۰ تومان تا ۱٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان ۲% دریافت کند و… (بینهایت پلکان می توان تعریف کرد)
۳- جریمه مرجوعی: در اینجا برای هر پورسانتی که تعریف می شود می توان درصدی را هم برای جریمه مرجوعی در نظر گرفت. اساساً در وب خساب وقتی کالایی مرجوع می شود پورسانت هم از حساب فروشنده کم می شود اما با تعیین جریمه مرجوعی می توان فروشنده را به درصد مشخصی جریمه کرد. برای مثال فروش یک کالا ممکن است پورسانتش ۱% باشد و جریمه اش ۲%. یعنی اگر فروشنده این کالا را بفروشد سیستم ۱% از فروش در حساب او درج می کند. اگر کالا مرجوع شود غیر از کسر ۱% پورسانت فروش از حساب فروشنده ۲% هم در حساب فروشنده به عنوان جریمه لحاظ می شود.
۴- ادغام پورسانت: به وسیله این گزینه می توان چند قانون پورسانت را با هم ادغام کرد. مثلا اگر پورسانت پایه ۱% باشد با تارگت ۱٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان و پورسانت ۱٫۰۰۰٫۰۰۰ تا ۲٫۰۰۰٫۰۰۰ معادل ۲% باشد. با فرض فروش ۱٫۵۰۰٫۰۰۰ توسط فروشنده اگر گزینه ادغام را انتخاب نکنیم فروشنده ۱% یک میلیون تومان و ۲% پانصدهزار تومان را دریافت می کند. اما اگر این گزینه انتخاب شود فروشنده ۲% یک میلیون و پانصد هزارتومان را دریافت می کند.
۵- امکان اولویت بندی پورسانت ها وجود دارد. به عنوان مثال اگر پورسانت دسته کالا به فروشنده تعلق گرفت دیگر پورسانت پایه به او تعلق نگیرد. (در این مثال پورسانت دسته کالا نسبت به پورسانت پایه اولویت دارد)
از طریق کانال زیر با نرم افزار وب حساب بیشتر آشنا شوید:
https://telegram.me/joinchat/BlRFVT0f3crYL2j41MUung